Mikulášská soutěž o krásné hračky (pod stromeček)!

Mikulášská soutěž o krásné hračky (pod stromeček)!

Co by to bylo za advent bez soutěží? Ta dnešní, mikulášská, vám dá možnost vyhrát hračky z dílny značky Mamiee. Ve hře je unikátní Trojpexeso a kouzelné Vánoční puzzle se třpytkami. Jdete do toho?

Trojpexeso pro malé i velké děti

Trojpexeso je skvělá zábava pro všechny, kterým už klasické pexeso s hledáním dvojic prostě nestačí. Vybírat u Mamiee.cz můžete z „stromového“ a „zvířátkového“, o které právě hrajeme. Výhodou trojpexesa pak je, že se s ním dá hrát mnohem víc věcí než klasická hledačka. Nabízí totiž 3 stupně obtížnosti: ta nejjednodušší je vhodná pro děti od 3-4 let, ta nejsložitější bude bavit předškoláky a děti na nižším stupni základní školy. Navíc, právě s Trojpexesem se toho ještě hodně naučí: o přírodě kolem sebe. Protože tak to je s hračkami Mamiee.cz vždycky: jsou zábavné i edukativní zároveň.

Vánoční puzzle jako tip na dárek pod stromeček

Vánoční Puzzle pochází z dílny americké značky Eeboo, jímž je Mamiee.cz výhradním distributorem. Proto si můžete být jistí krásou zpracování i kvalitou provedení. Nádherně třpytivé dílky skládají vánoční příběh plný skřítků, víl a zvířátek, který bude bavit děti od 3 let. Dílky jsou navíc odolné, takže se nemusíte být hýbání nebo předčasného zničení puzzle. A díky jednoduchému madlu, které z krabičky dělá „kufřík“, si děti puzzle samy vždycky přenesou tam, kde si právě chtějí hrát.

Soutěžte na našem FB, jak?

Chcete jednu z těchto her? Pak nám v jedné krátké větě odpovězte na otázku: Jak vznikl název značky Mamiee.cz? Nápovědu najdete v rozhovoru na zde! Odpovědi nám posílejte do soukromé zprávy na FB, nejpozději do pátku 7. 12. Výherce zveřejníme v sobotu 8. 12. (a už brzy se pak můžete těšit hned na další soutěž)!

Krásný advent!

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *