LAST MINUTE: letní tábory, které mají ještě místo

LAST MINUTE: letní tábory, které mají ještě místo

I když už jsou prázdniny už opravdu za rohem, pořád se najdou tábory, které mají pár posledních volných míst. Takže, pokud ještě něco sháníte, nakoukněte do nového článku!

Paintballový Tábor Hutě

Akční prostředí, maskáčová výstroj, paintballky i skvěle propracovaná celotáborová hra složená z mnoha akčních misí dodá každému účastníkovi na sebevědomí a důležitosti. Společné plánování, jak přelstít protivníka, pobyt v přírodě, pohyb a nezbytná veselá nálada, to je náplň každého dne. Vůbec nevadí, že nemá žádné zkušenosti s paintballem, vedoucí tábora ho naučí zacházet se zbraní i pravidla paintballových her. Vsaďte se, že tento tábor si vaše dítě užije a příští rok bude chtít jet zas. Tábor se koná v červenci i v srpnu. Více na: www.taborhute.cz

Děti bez hranic: tábory od 5 let i pro celé rodiny!

Děti bez hranic mají svou táborovou tradici už od roku 1997 a jejich nabídka je fantastická. Mají kategorii „První tábor“ – kam mohou už děti od 5 let, kde se počítá s malým kolektivem i kratší, pětidenní dobou trvání. Pak jsou tu klasické, týdenní, které mají „obyčejnou“ táborovou tématiku i tématiku filmovou, superhrdinskou, divadelní nebo třeba sportovní. Nabídku turnusů, kde je ještě místo, najdete www.detibezhranic.cz. Určitě si vyberete – pár volných míst zbývá v červenci i srpnu. A pozor, mají také nabídku na unikátní tábory, na které může odjet (po ČR i do zahraničí) celá rodina. Hledejte záložku „Rodiče s dětmi“.

Bílá skála aneb Velké letní dobrodružství

Také tábory na Bílé skále mají svou tradici, takže třeba na červencové turnusy už se nedostanete, ale srpnové Sanatorium strašidel nebo Ragnarok – začátek konce, ty jsou ještě volné! Z jejich názvů to tak trošku vypadá, že jsou vhodné spíš pro starší školáky, zvládnou to i ti mladší, vhodné jsou podle organizátorů už od 6 let. A všechny trvají rovnou dva týdny. Přihlášku můžete vyplnit on-line, dokonce si můžete zkusit předem vybrat vedoucí pro své děti. Nebo domluvit, že vaše dítě s kamarádem budou rovnou v jednom oddílu. Podrobnosti najdete na www.bila-skala.cz.

Netradiční pražské Netábory

Netábory jsou vlastně příměstské tábory, ale mají velmi výjimečnou atmosféru pražské Troji, která dopřeje vašim dětem skutečné táborové léto! Skládají se z mnoha workshopů, aktivit, jsou plné inspirace a respektujícího přístupu, protože Netábory zastřešuje Svobodná škola, soukromá komunitní škola, která děti podporuje v tom, co je baví. Na Netáborech je může bavit angličtina, řezbářství, výtvarné umění, ale také projekty v sociálním podnikání nebo fantastický týden v zoo Praha. Jednotlivé Netábory počítají s dětmi od 3 do 7 let (Letní předškola), od 7 do 12 let (ZOO lab), od 12 do 16 let (Social lab), od 6 do 10 let (Vila Vilekula podle Pipy Dlouhé Punčochy) nebo od 6 do 12 let (Art lab). A můžete se rozhodnout, jestli je využijete na jeden den nebo třeba týden i dva! Více na www.netabory.cz.

Léto v sedle na Ranči v údolí

Ranč v údolí najdete v západních Čechách už od roku 2002 a každý rok je plný malých i větších milovníků koní, legrace, záhad, dobrodružství. Letos je v nabídce 5 turnusů a každý s jinou tématikou: Úžasňákovi, Pevnost Boyard, Zootropolis, Grinch nebo Bollywood? Děti milují všechny, jak můžete zjistit v galerii na webu www.taboriste.cz. Tam najdete také možnost on-line se přihlásit. Tedy, přihlásit své děti od 6 do 17 let. A pozor, kvalita zaručena – tyhle letní tábory už posbíraly hezkou řádku ocenění !

Léto začíná a bude stát za to!!!

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *