POZOR! Novinky pro miminka i maminky

POZOR! Novinky pro miminka i maminky

Svět kolem překypuje novinkami – pro vás i vaše děti, na vaření i zkrášlování, na hraní i relax. A mě začala bavit myšlenka, že vám čas od času řeknu, o těch opravdu „wow“. Tady je první várka!

Kosmetika JOHNSON’S® je v novém!

Možná vůbec nejznámější značka dětské kosmetiky se mění. Krátí název (pouze JOHNSON’S®, už ne JOHNSON’S® Baby), mění přebaly (skoro všude přibudou praktické pumpičky), ale především – mění se složení. JOHNSON’S® výrobky obsahují aktuálně o 50 % méně ingrediencí než dříve, z toho 90 % složení bude odteď přírodního původu (např.: bavlna, hedvábí, kokosový olej nebo levandule) a všechna kosmetika se obejde bez parabenů, sulfátů nebo barviv. Upřímně, u takového gigantu je to fakt skvělá zpráva pro děti i životní prostředí!

KidO: Origami lodičky do vany, které mění barvu

Pokud jsou vaše děti jen trochu vodomilné, určitě čas od času sháníte novou hračku do vany (a brzy klidně i do bazénu). Jeden perfektní tip bych pro vás měla právě teď. Na www.mamiee.cz exkluzivně seženete KidO – origami lodičky, které nejsou ani trochu obyčejné lodičky. Ony totiž mění barvu! Zatímco po vybalení držíte v ruce zelenou, fialovou a tmavě šedou loďku (v jednom balení jsou všechny tři), po ponoření do vody se promění v jasně žlutou, růžovou a modrou. Kouzlo, které si můžou užívat už děti od 1 roku.

Herníčkář: záchrana (nejen) na dlouhé cesty

Brzy jsou tu dovolené, že ano? Ať už plánujete nekonečné horské túry, nebo vás čeká dlouhý let do vysněné destinace, jedno je jisté: dřív, nebo později začnou vaše děti remcat: a už tam budem? Dřív, než je budete slibovat čertům, vybalte Herníčkář na cesty. Nenápadná nepromokavá taštička v sobě skrývá na 30 možných aktivit, které dokážou zabavit děti ve věku od 3 do 8 let. Design si můžete vybírat podle aktuální nabídky na www.hrajemesivenku.cz!

 

Zpevňující krém, který opravdu zpevňuje!

Já vím, chcete ho, a hned chcete vědět, jak se jmenuje. Je to Body Age Firming od Mary Cohr a patří k těm přípravkům, které splní každý svůj slib. Takže když vám slibuje pevnější problematické partie, můžete se vsadit, že pevnější budou. Bez fitka, bez námahy. Jen po pravidelné krouživé masáži, ideálně prováděné ráno i večer. A díky čemu funguje? Jsou to: hnědá řasa, hydroxyprolin a polyosidy, které vám dávají naději, že letošní promenáda v plavkách bude fakt v pohodě.

Voskované ubrousky: skvělá náhrada svačinových pytlíků

Svačinu dělám pro svou dceru denně už tři roky, a přestože se snažím obejít bez „igeliťáků“, někdy to nejde. Třeba, když nechcete, aby se vám svačina promáčela do zbytku batohu (nebo kabelky, když chystáte něco pro sebe). Skvělé, designové a přitom parádně ekologické řešení představují voskované ubrousky. Ve spoustě vzorů je vyrábí třeba firma Božan (více na www.bozanbalic.cz), jsou kompostovatelné, a pozor – pratelné! Takže úplně na pohodu…

Hra, která vaše děti naučí finanční gramotnosti

Znají vaši puberťáci hodnotu peněz, nebo s nimi pořád dokola válčíte o kapesné? Kupte jim deskovou hru Cesta životem! Je vhodná od 12 let, pro 2 až 8 hráčů, kteří u ní vydrží něco přes hodinu (takže aspoň omezíte počítač!). Hra vznikla kdysi jako námět regulérní diplomové práce na Vysoké škole ekonomické – aby se po letech vývoje a ladění s předními finančními experty i pedagogy a značkou Dino Toys stala skvělou cestou finanční výuky puberťáků ve školách i pro vás doma. Více zjistíte na www.foxgames.cz!

 

 

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *