Adventní soutěž: o 3 kuchařky Kateřiny Winterové

Adventní soutěž: o 3 kuchařky Kateřiny Winterové

I dneska pro vás máme důvod soutěžit, tedy… hned tři kousky nádherné kuchařky Jíst a žít od Kateřiny Winterové. Pokud milujete její televizní Herbář, budete milovat i její první autorskou kuchařku vůbec!

Přesně 5 sezón Kateřina Winterová točila úspěšný Herbář a podle něj pak psala kuchařky plné receptů inspirovaných našimi babičky, receptů s bylinkami, původními odrůdami, receptů vařených doslova a do písmene s láskou: k dobrému jídlu, kvalitním surovinám i zdraví, které skrze ně můžeme čerpat. Letos je to jinak. Nejdřív totiž vznikla první autorská kuchařka, v níž Kateřina zúročila všechny svoje vědomosti a níž říká, že je to moderní kuchařka na příštích 100 let (a pořád vychází z poctivých a původních surovin nadupaných zdravím). A až podle této kuchařky se natáčela šestá sezona Herbáře.

Recepty, které uvnitř kuchařky najdete, budete milovat. Za mě zatím jasně vítězí vafle z ovesných vloček (geniálně jednoduché), pohankový chleba (nepotřebuje kvásek, jen 15 minut vašeho času) nebo francouzská cizrnová placka Socca. Najdete tam ale i sladké dorty (klidně s cukrem), luxusní obědová menu na víkend, poctivé vývary, ryby, bylinkové kuře… a moře dalšího. Nic šizeného, nic dietního, nic raw. Všechno výživné, velmi jedlé a bez snahy udělat na vás dojem exotickými surovinami. U většiny receptů – pokud se jen trochu zajímáte o původ potravin – totiž máte suroviny rovnou doma.

A teď můžete mít doma jednu z těchto tří kuchařek. Co pro to musíte udělat? Sledujte náš IG a FB profil, kde bude až do soboty 15.12. probíhat soutěž.

 

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *