Adventní soutěž o 4 knížky Hanky Zemanové!

Adventní soutěž o 4 knížky Hanky Zemanové!

Ať už máte dárky pro druhé nakoupené, nebo ne… pojďte teď udělat radost sobě a soutěžit s námi o knížky Hanky Zemanové! Dost možná k vám stihnou dojít ještě do Vánoc!

Když před 10 lety vydala poprvé svou Biokuchařku a BioAbecedář, byla Hanka Zemanová jedna z prvních, která u nás sepsala knížky související s eko a bio životním stylem. Dneska už je to trend, který alespoň na chvíli zkusil každý z nás, a ať už jste se v něm našli, nebo se do světa bio a eko potravin vydáváte jen občas, pro zpestření, potěší vás, že Hanka Zemanová letos na podzim vydala Novou Biokuchařku i rozšířené vydání svého BioAbecedáře.

V Nové biokuchařce na vás čeká 80 úplně nových receptů, fantastické rozhovory s lidmi, kteří se věnují eko a bio výrobě nebo tento životní styl podporují. A BioAbecedář chválí do nebes i samotná Margit Slimáková. Najdete v něm totiž vysvětlení snad úplně všeho, co s bio a eko stravováním souvisí, co souvisí prostě se zdravým jídlem.

A teď to nejdůležitější: ve hře jsou celkem 4 knihy: 2x Nová biokuchařka a 2x BioAbecedář Hanky Zemanové. Chcete je? Pak s námi soutěžte na našem IGFB

Soutěž probíhá od pondělí 10.12. do středy 12.12.

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *