1.- 3. prosince: Zveme vás na jedinečný „festival mini“!

1.- 3. prosince: Zveme vás na jedinečný „festival mini“!

  Na každém kroku láska k designu, ruční práci a respekt k výjimečným nápadům. Tenhle festival fandí jedinečnosti: v hračkách, oblečení, dětském nábytku nebo třeba i nádobí. Pojďte se zamilovávat do originality a nakupovat! Od roku 2016 se tenhle festival koná pokaždé na jaře i na podzim, takže i když funguje teprve druhý rok, zajít na něj můžete už počtvrté. A bude zase o pořádný kus lepší než ty předchozí, fantastické festivaly. Organizátorky v čele s Terezou Bruthansovou cíleně hledají mezi převážně českými tvůrci, ale najít tu můžetei nápadité značky ze zahraničí. Nové nápady se tu potkávají s ikonickými značkami a je jen na vás, pro kterou zahoříte láskou právě vy. Všechno je tu ale jednoduše poctivé, promyšlené a dobře udělané. Pro vás i pro děti, pro něž je připravený doprovodný program, tvůrčí dílny a spousta další zábavy. A třeba tu potkáte  i známé tváře. Festivalu fandí například Martha Issová, Klára Vytisková, Aňa Geislerová nebo foodblogerky Markéta Pavleje alias Kitchenette nebo Bára Karpíšková alias Bjukitchen.
A co tu bude k mání? Originální dětské knížky, hry a stavebnice, nádobí pro malé
i velké, edukativní, ručně dělané dřevěné hračky, kvalitní oblečení, šperky, kosmetika, drogerie, jídlo a spousta dalšího.
A kde festival najdete? Oficiálně se koná v pražském OD Kotva na náměstí Republiky. Prakticky ale najdete vchod těsně vpravo od OD Kotva, kde vás výtah vyveze do 5. a 6. poschodí. Tam se při běžném nakupování nedostanete.

Více na www.festivalmini.cz.
 

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *