Rozmazlíme vás adventním kalendářem! Komu uděláte radost vy?

Rozmazlíme vás adventním kalendářem! Komu uděláte radost vy?

  Vánoce, a vlastně už celý advent, jsou o dárcích. Vymýšlíme je, objednáváme, vyrábíme… Chystáme překvapení a na jiná se těšíme my sami… U nás na receptyprodeti.cz, to máme úplně stejně. Na dárky se těšíme jako malé a stejně tak na to, jak je rozdáme. I vám! Letos přesně 1. 12. měníme náš web. Rodí se znovu, krásnější, plnější, interaktivnější, živější, barevnější. Budou o receptech, ale také rozhovorech, VIP osobnostech, o čtení, tipech pro vás, vaše děti i celé rodiny, nápadech do kuchyně
i na to, jak zvládnout bacilovou sezonu… Chystáme pro vás jedno překvapení za druhým a zvlášť teď, v prosinci, vás chceme doslova rozmazlovat. Víme, že hlavně pro nás, mámy, je to asi ten nejtěžší měsíc roce. A jsme si jisté, že si za to zasloužíte ocenit.
 Proto vám až do 24. 12. budeme každý den otevírat jedno okénko adventního kalendáře se spoustou krásných cen. Soutěžit můžete den za dnem, zas a znovu. O kosmetiku, knížky, jedlé dárky, dekorace, doplňky a spoustu dalšího. Stačí nás sledovat na FB a hlídat si 10. hodinu ráno. V tu chvíli vždycky otevřeme nové okénko s novou soutěží a zároveň počínaje 2. 12. vyhlásíme jména výherců.
Bude to jízda, nenechte si to ujít! Sledujte náš adventní kalendář. Hodně štěstí!
 A když už jsme u toho dávání a rozmazlování, my v receptyprodeti.cz nezapomínáme ani na ty, kteří to potřebují nejvíce. Každý rok pravidelně a ryze soukromě pomáháme někomu splnit nějaké vánoční přání. Někomu, pro koho by jinak bylo nesplnitelné. Pojďte si i vy vybrat organizace, nadace nebo třeba konkrétní lidi a pojďte pomáhat, plnit vánoční přání.

Slevomat pro Klokánky
V kampani, která potrvá dokonce až do ledna, můžete na stránkách www.slevomat.cz podpořit koupí voucheru v hodnotě od 100 do 2000 Kč děti z Klokánků. Peníze jdou na tak základní potřeby, jako jsou kojenecké výživy, boty, trička… protože děti ke Klokánkům přijdou často nejen úplně vyděšené, ale dorazí bosé a v pyžamu, zanedbané a úplně bez čehokoliv. A to si nezaslouží. Dobrá zpráva pro děti ze sociálně znevýhodněných rodinAkci Ježíškem po celý rok vymyslela organizace Zajíček na koni pro své klienty. Patří mezi ně rodiny v těžké finanční situaci, rodiny s mentálně či fyzicky postiženými dětmi, rodiny sociálně znevýhodněné… V tomto projektu si můžete vybrat konkrétní dítě i konkrétní dárek, který dostane pod stromeček, nebo se
u hodnotnějších dárků stát „spolupodílníkem“ nákupu. A jak už název napovídá, tímhle Ježíškem můžete být po celý rok.

Zaměřeno na seniory
Projekt Ježíškova vnoučata letos vážně zabodoval. Spojil se s desítkami domovů seniorů, dal dohromady přání babiček a dědečků, za nimiž nikdo nechodí… a jen během prvních pár hodin od spuštění se všechna ta přání rozebrala. Projekt jede přesto dál. Dál přibývají spolupracující domovy seniorů, přání těch, kteří jsou úplně opuštění. A vy tak dál můžete dělat radost třeba lístkem do divadla nebo obyčejných tepláků. Protože tihle lidé už toho od života vlastně moc nechtějí.O to snazší je jim to dát… Co nechtějí vaše děti, jiným pomůže
Vezměte doma obyčejnou krabici od bot, naplňte ji hračkami, pomůckami do školy, oblečením, které už vaše děti nenosí, vánočně zabalte a dejte pro změnu dětem, které někdy nemají ani vlastního plyšáka, protože jejich rodiče jsou na to příliš chudí. Akci zaštítila Diakonie českobratrské církve, po celé republice je přes 70 sběrných míst, kam krabice můžete nosit. A co do nich ideálně dát, vám poradí právě na webu www.krabiceodbot.cz.
 Pro děti z dětských domovů…
Jako každý rok, i letos už pošesté proběhne od 11. 11. do 12. 12. akce Strom splněných přání. Je to akce prospěšné společnosti Dejme dětem šanci, která
ve 35 dětských domovech shromáždil dopisy dětí pro Ježíška a na vás je, jestli
se jejich Ježíškem stanete právě vy. Dárky se nakupují online, ale pokud chcete osobně, pak mezi 20. 11. a 17. 12. na Novodvorské Plaza v Praze. Více na www.stromsplnenychprani.cz.
 Nevybrali jste si? Podívejte se na web Budupomahat.cz. Tam, pod záložkou AKCE, najdete desítky dalších – malých i větších příležitostí – jak se stát letos součástí vánočního dobra!      

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *