Ty u nás vždycky fungují. Tak je připravuju ve velkém. Žádných šest nanuků, rovnou osmnáct! Vyzbrojte se dostatečným množstvím formiček i vy, léto už
přece klepe na dveře (i podle kalendáře)!
Jahodové nanuky s jogurtem
Ingredience:
Postup:
1. Omyjte všechny jahody a zbavte je stopek. Přendejte je do mixéru, přidejte banán a agáve sirup. Rozmixujte. Nakonec vmíchejte jogurt a šťávu z citrónu. Nanuky díky ní zůstanou pěkně červené.
2. Vše rozmixujte a přelijte do tvořítek na nanuky. Uzavřete úchytkou a dejte do mrazáku ztuhnout alespoň na 8 hodin, ideálně ale na 12 hodin. Pak postupně vyndávejte a dávejte dětem (i sobě) jako zdravější svačinku nebo osvěžení při oslavě na Den dětí.