Pojďte si udělat hezký víkend. Máme pro vás tipy na výlety a akce!

Pojďte si udělat hezký víkend. Máme pro vás tipy na výlety a akce!

Týden před Velikonocemi se to fantastickými rodinnými akcemi jenom hemží. Některé se vážou ke svátkům jara, další hlavně připomínají, že začíná hlavní výletová sezóna a že už nemusíte zůstávat doma „za kamny“. O jakých tipech přemýšlíme my?  V Plzni se nudit nebudete!Už od včera, od 22. 3., žije náměstí Republiky tradičními velikonočními trhy. Trdelník, medovina, sýry, klobásy, tradiční řemesla… Děti ani vy se nudit nebudete. A kdyby vám zbyly síly, hned kousek za náměstím je Muzeum loutek a v něm Spejbl a Hurvínek v celé své kráse. Oblíbená Techmania nabízí novou expozici „Pod hladinou“, která demonstruje sílu moře. A v zoo a botanické zahradě už brzy začne hlavní sezona, takže možná máte poslední šanci si je užít celkem v poklidu.  Zámecké události
Pro milovníky zámků právě začíná sezóna! O tomto víkendu se ze „zimního spánku“ probouzí třeba Slavkov, Na Točníku už dva týdny otevřeno mají a na Sychrově si o tomto víkendu můžete užít další fantastické velikonoční trhy. Jako vždycky to tam bude krásné, veselé a plné programu pro děti i dospělé. Řemesla ani dobroty chybět určitě nebudou. 
 14. Festival Evolution vám „nasadí brouka do hlavy“
Více než 400 vystavovatelů z ČR i zahraničí vám ukáže nejnovější bio, eko
a „zelené“ trendy. „Nasadí vám brouka do hlavy“ a donutí vás přemýšlet, jestli nemůžete svůj životní styl posunout trochu jiným směrem. Program je nachystaný zase pro celé rodiny. Přednášky, kuchařské workshopy i zábava pro děti. Všechno inspirované zdravým životním stylem, eko produkty, dobrým jídlem a posledními trendy z celého světa. To všechno v Praze na holešovickém Výstavišti. V Praze jinak můžete také od 23. 3. zažít Velikonoce na Kampě nebo se tento víkend zajít podívat do holešovického Vnitrobloku na pravé africké trhy!

Pohádky na dobrou noc…
A když se vám nikam nechce? Pak si s dětmi nenechte ujít alespoň dnešní
Noc s Andersenem na Rádiu Junior. Pohádky, hosté, spoustě povídání, které dětem zpestří večer a vás vrátí do dětství… A kdyby se vám přece jen chtělo, podívejte se na web celého projektu Noc s Andersenem a vydejte se na živý pohádkový program do nejbližší spolupracující knihovny. Bude to stát za to!
  
 

 
 

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *